VAN / ERCİŞ - Alparslan Türkeş Ortaokulu

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle 6.sinif kız öğrencilerimiz ve kadın öğretmenlerimiz eşliğinde Erciş Sosyal Hizmetler Hasta Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine ziyarette bulunuldu.Öğrencilerin hazırladığı ikramlar ve çeşitli hediyelerle orada bulunan kadınlarimizin kadınlar günü kutlandı.

Mrt

Okulumuzda yapılan Ramazan'a giriş etkinliği kapsamında öğrencilerimiz ramazan davulcusu olup maniler söylediler ve tüm öğrencilere maniler eşliğinde çikolata dagittilar.

Mrt

Sosyal Billgiler öğretmenimiz Yeşim TEMİZ rehberliğinde öğrencilerimiz ile Yeşilay Haftamızı kutladık.

Mrt

Sivil Savunma Haftası kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı yaptık.

Şbt

İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize ağız ve diş sağlığı,göz sağlığı,işitme ve omurga sağlığı için taramalar yapıldı.

Kas

OKULUMUZ ALPARSLAN TÜRKEŞ ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN ZERRİN SU ÇİNARDALI "ATATÜRK'E MEKTUP" KONULU YARIŞMADA İLÇE İKİNCİSİ OLARAK OKULUMUZU GURURLANDIRMIŞTIR.

CUMHURİYETİMİZİN 100.YIL KUTLAMALARI

ÜLKEMİZİN KURULUŞUNUN 100.YIL KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ KAREOGRAFİ GÖSTERİSİ YAPILDI.

Eyl

OKULUMUZDA 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ŞEHİT YAKINLARI KONUŞMALARINI YAPTILAR,DÜZENLENEN ETKİNLİKLER KAPSAMINDA ÖĞRENCİLER HAZIRLADIKLARI ETKİNLİKLERİ SERGİLEDİLER.TÖREN SONUNDA ŞEHİTLERİMİZİN YAKINLARINLARINA ŞANLI BAYRAĞIMIZ TAKDİM EDİLDİ.

ERCİŞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET VİDEOSU YAYINLANDI.

May

Okulumuzda derslerde, uygulamalı deney ve gözlemlerle dersler işlenmeye devam ediliyor.

Mrt

"Her iyilik cennete bir adım daha yaklaştırır."

Okulca, depremzede vatandaşlarımız için düzenlediğimiz yardım kampanyasında toplanan paraları AFAD hesabına yatırdık. Katkıda bulunan veli, öğrenci ve öğretmenlerimizden Allah razı olsun. Hayırları kabul görsün.

okululumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi Etkinlikleri düzenlendi

Mrt

OKULUMUZDA DEĞERLER EĞİTİMİ KAPSAMINDA HER AY YENİ BİR DEĞER ÇALIŞMASI YAPILMAKTADIR.

Mrt

Bilim Haftası kapsamında okulumuzda müdürümüz Salih İslamoğlu , idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katlımıyla etkinlik düzenlendi. Etkinlikte tarihten bugüne 'Leonardo Da Vinci, Marie Curie, İbni Sina, Mimar Sinan, Mendel , Galileo , Afet İnan' ve daha birçok bilim insanı öğrencilerimiz tarafından canlandırılıp temsil edildi . Bu etkinlikte başta Fen Bilgisi Öğretmeniz Tuğba Çanakçı Çelebi ve Rehberlik Öğretmenimiz Bahar Targal Karakoç olmak üzere tüm emeği geçenlere ve katılanlara teşekkür ederiz.

Kas